Palvelun käyttöehdot: 1.5.2015

Rekisteröityessään henkilön ja palveluntuottajan välille syntyy sopimus, joka on voimassa tässä määriteltyjen ehtojen mukaisesti.

1. Käyttäjä ja rekisteröityminen

Käyttäjäksi voi rekisteröityä ainoastaan 18-vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva yksityishenkilö. Hyväksymällä palvelun ehdot, käyttäjä vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen.

2. Käyttäjän tunnistaminen

Mikäli käyttäjä on rekisteröitynyt palveluun muutoin kuin tekstiviestillä, tulee hänen myös antaa toimiva ja vain hänen hallussaan oleva sähköpostiosoite liitettäväksi käyttäjän Prepaid-koodiin rekisteröimisen yhteydessä. Käyttäjän niin pyytäessä, hänelle voidaan lähettää hänen Prepaid-koodi ko. rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseensa.

Mikäli käyttäjä epäilee Prepaid-koodinsa tai Käyttäjätunnuksensa joutuneen kolmannen osapuolen haltuun, on hän velvollinen viipymättä ottamaan yhteyttä ylläpitoon ja ilmoittamaan siitä.

3. Palveluntuottajan velvollisuudet

Palveluntuottaja huolehtii, että käyttäjän henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Palveluntuottaja vastaa omien järjestelmiensä tietoturvan ylläpitämisestä sellaisella tasolla, jota voidaan pitää ammattimaisena, ja viranomaisten antamien säännösten, ohjeiden ja suositusten mukaisena.

4. Ilmaiset palvelut

Palveluun voi rekisteröityä täysin ilmaiseksi. Palvelun sisältö on käytettävissä ilmaisella Prepaid-koodilla tai Käyttäjätunnuksella rajoitetusti. Palveluntuottaja saa rajoittaa tiettyjen sisältökokonaisuuksien käyttöä ilmaisilla tunnuksilla ja Prepaid-koodeilla.

Ilmaiseksi rekisteröitynyt käyttäjä voi muuttaa tunnuksensa tai Prepaid-koodinsa milloin tahansa maksulliseksi, lataamalla sille rahaa.

6. Laskutus ja maksaminen

Kaikki sivustolla tapahtuvat maksutapahtumat on annettu ulkopuolisten yhtiöiden hoitoon. Prepaid-koodille tai Käyttäjätunnukselle voi ladata katseluaikaa tekstiviestillä ja verkkopankilla.

9. Käyttäjätilin sulkeminen ja sopimuksen purkautuminen

Mikäli
- käyttäjä niin itse pyytää
- käyttäjä rikkoo käyttöehtoja tai palveluntuottajalla on todennäköinen syy epäillä käyttäjän Prepaid-tunnusta käytettävän palveluntuottajalle vahingollisella tavalla
- palveluntuottajalla on syytä epäillä käyttäjän antaneen vääriä tietoja itsestään
- palveluntuottaja huomaa tarkistuksissaan että käyttäjä on alaikäinen

10. Käyttäjätietojen oikeellisuus

Käyttäjä ymmärtää että väärien ja harhaanjohtavien tietojen antaminen on suomen rikoslain mukaan rangaistava teko.

11. Copyright © 2009-2015

Kaikki palvelusta ladattavissa oleva materiaali on tarkoitettu vain käyttäjän omaan käyttöön. Kaikenlainen levittäminen, kopiointi ja muunlainen julkinen esittäminen on ehdottomasti kiellettyä.