Caprizz Online
HD
Äänet
2.09 €/min
Profiilikuva k18

Hanki Prepaid-koodi

Pääset välittömästi liveyhteyteen tämän esiintyjän kanssa. Maksaa voit kaikkien pankkien verkkomaksulla ja koodin saat heti!
Valittavissa kaikki suomalaiset verkkopankit. Prepaid-koodin voit maksaa myös laskulla valitsemalla maksutavaksi Jousto tai Everyday. Max 40 euron koodin voit myös maksaa puhelimella. Klikkaa "OSTA KOODI" ja pääset maksutavan valintaan.

CAPRIZZ seksikamera

Olen kuuma ja intohimoinen, 24v neiti. Vartaloni ja ihanan pikku pimpsani hyväilyä pääset katsomaan ja kokemaan livenä, mutta olethan oikein kiltisti?

S/M Bondage sopii myös, tiettyyn rajaan asti ;)

Profiili

Nimimerkki
 Caprizz 
Videolaatu
 HD
Sukupuoli
 Nainen
Seksuaalisuus
 Hetero
Olen
 Sinkku
Etsin
 Miestä
Ikä
 24v.
Rinnat
 C
Vartalo
 Hoikka
Pituus / Paino
 166cm / 50kg
Ihotyyppi
 Vaalea
S/M Bondage
 Vain kevyttä SM:ää
Hiukset
 Ruskeat pitkät
>Karvoitus
 Posliini
Silmät
 Ruskeat
Kamerani sijaitsee
 Makuuhuone
Alkoholi
 Satunnaisesti
Tupakointi
 Satunnaisesti
Mihin suostun seksikamerassa?
Tuhmien puhuminen ja flirttailu kiihottaa minua. Halutessasi voin esittää sinulle kuuman striptease-shown! Voin esiintyä myös erilaisissa alusasuissa ja mm ihanissa pvc ja nahka-asusteissa! Jos haluat, voin olla myös dominasi ja alistaa sinua.
Luonteenpiirteet
Rehellinen, Koulutettu, Hienostunut, Ujo, Ystävällinen, Tunteikas, Hauska, Herkkä, Mukavuudenhaluinen, Hullu, Romanttinen, Spontaani, Kokeilunhaluinen, Seikkailunhaluinen, Nymfomaani
Mikä kiihottaa?
Vanilja, Suuseksi, Tissien väliin paneminen, Sukkikset, Korkokengät, Jalkafetissit, Hieromasauvat, Roolileikit, Salakatselu
1 kuvagalleria (45 kuvaa)